Veelgestelde

vragen

Op deze pagina vind je (bijna) alle antwoorden op je vragen. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op!

Ga direct naar vragen over:

ALGEMEENPRODUCTENBESTELLEN & BETALENVERZENDING & BEZORGINGCONTACT OPNEMEN

Algemeen

 • WAT IS EEN CRAZY SHAKE?
  Een Crazy Shake – ook wel bekend als freakshake – is een milkshake die je pimpt met indrukwekkende toppings. De basis van de freakshake is een milkshake en een flinke toef slagroom. Daarna kun je je creativiteit in de vrije loop laten en de shake pimpen. Van chocolade, donuts, popcorn, brownies, snoep, suikerspin, marshmallows tot discodip. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Om het jou makkelijk te maken hebben wij de recepten bedacht en de ingrediënten voor je verzameld.
 • HOE WERKT CRAZYSHAKE.NL?
  In onze webshop kun je complete do-it-yourself Crazy Shake pakketten bestellen. Wij hebben de recepten voor je bedacht en de ingrediënten verzameld. Het enige wat je zelf nog hoeft aan te schaffen is het ijs voor de milkshake. Een Crazy Shake pakket bestaat uit minimaal 2 recepten die je zelf kunt kiezen. Je hebt ruime keuze uit verschillende soorten recepten. Ook hebben we lactosevrije, glutenvrije en veganistische opties. Nadat je je bestelling hebt geplaatst gaan wij aan de slag met het samenstellen van je pakket. Deze verzenden we per post naar je toe. Het ijs voor de milkshake dien je zelf nog aan te schaffen, dit kunnen we namelijk niet versturen per post. Op de website vind je welk ijs je voor het recept nodig hebt. Als je het pakket hebt ontvangen kun je je monsterlijke Crazy Shake gaan bouwen. In het pakket vind je alle ingrediënten en een duidelijke bereidingswijze met link naar een voorbeeldvideo.
 • WAT ZIT ER IN EEN CRAZY SHAKE PAKKET?
  Jij bepaalt zelf welke Crazy Shake recepten in het pakket zitten. In onze webshop heb je ruime keuze uit verschillende soorten recepten. In het pakket wat je ontvangt zitten alle ingrediënten om de Crazy Shakes te maken. Het enige wat je zelf nog hoeft aan te schaffen is het ijs voor de milkshake. Op de website vind je welke smaak ijs je voor het recept nodig hebt. Wij verkopen ook mason jars om je Crazy Shake in te maken.
 • KAN IK ZELF DE RECEPTEN IN MIJN CRAZY SHAKE PAKKET KIEZEN?
  Ja zeker! Wij hebben een ruime keuze uit verschillende freakshake recepten. Je kunt een do-it-yourself Crazy Shake pakket bestellen vanaf minimaal 2 recepten. Welke recepten dit zijn mag je helemaal zelf bepalen.

Producten

 • WAAR VIND IK INFORMATIE OVER DE INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN?
  Op de smaken Crazy Shakes pagina vind je alle informatie over de ingrediënten en allergenen van de freakshake recepten. Hier vind je ook welke Crazy Shakes lactosevrij, glutenvrij en/of vegan gemaakt kunnen worden
 • ZIJN ER OOK CRAZY SHAKES VOOR MENSEN MET LACTOSE- EN/OF GLUTENINTOLERANTIE?
  Ja zeker! Een aantal van onze freakshake recepten zijn ook geschikt voor mensen met een lactose- en/of glutenintolerantie. Op de smaken Crazy Shakes pagina vind je welke freakshakes dit zijn.
 • ZIJN ER OOK CRAZY SHAKES VOOR VEGANISTEN?
  Ook aan veganisten hebben we gedacht! Er zijn namelijk freakshake recepten die geschikt zijn voor veganisten. Op de smaken Crazy Shakes pagina vind je welke freakshakes dit zijn.
 • ZIJN CRAZY SHAKES HALAL?
  Een groot deel van de freakshake recepten zijn halal. Op de smaken Crazy Shakes pagina vind je welke freakshakes dit zijn.
 • ZIJN CRAZY SHAKES GESCHIKT VOOR ZWANGERE?
  Ja zeker! Ook als je zwanger bent kun je genieten van monsterlijk lekkere Crazy Shakes.
 • HOE LANG IS MIJN CRAZY SHAKE PAKKET HOUDBAAR?
  De houdbaarheid van je Crazy Shake pakket is afhankelijk van de recepten die je hebt gekozen. Op de smaken Crazy Shakes pagina en op de bereidingswijze in het pakket vind je hoe lang het recept houdbaar is. De houdbaarheid is minimaal 3 en maximaal 10 dagen.
 • MOET IK DE PRODUCTEN UIT MIJN CRAZY SHAKE PAKKET GEKOELD BEWAREN?
  Nee, je hoeft de producten uit het pakket niet gekoeld te bewaren. Het ijs dat je zelf nog aan moet schaffen voor de milkshake moet in de vriezer bewaard worden.
 • WAT IS DE BEREIDINGSTIJD VAN EEN CRAZY SHAKE?
  De gemiddelde bereidingstijd van één freakshake recept is 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het recept.
 • ZITTEN ALLE INGREDIËNTEN VOOR HET MAKEN VAN DE CRAZY SHAKE IN HET PAKKET?
  Je vindt bijna alle benodigde ingrediënten voor het maken van de Crazy Shakes in het pakket. Het enige wat je zelf nog dient aan te schaffen is het ijs voor de milkshake. Op de smaken Crazy Shakes pagina vind je welke soort ijs in het recept nodig is.
 • WAAROM MOET IK ZELF HET IJS AANSCHAFFEN VOOR DE CRAZY SHAKE?
  Voor het maken van de milkshake heb je roomijs nodig. Dit kunnen wij niet bevroren per post verzenden, daarom dien je dit zelf nog aan te schaffen in de supermarkt.

Bestellen & Betalen

 • KAN IK ALLEEN ONLINE DO-IT-YOURSELF CRAZY SHAKE PAKKETTEN BESTELLEN?
  Je kunt onze Crazy Shake pakketten alleen online in onze webshop bestellen.
 • IS ER EEN MINIMUM BESTELBEDRAG?
  Wij hanteren een minimum bestelbedrag van €18,-.
 • WAAROM KAN IK BIJ HET AFREKENEN ALLEEN EEN VERZENDDATUM KIEZEN EN GEEN BEZORGDATUM?
  Wij werken in onze webshop met een verzenddatum, omdat wij de exacte bezorgdatum niet 100% kunnen garanderen. Meestal wordt je pakket binnen één werkdag bezorgd, maar in één op de tien gevallen duurt de aankomst van je pakket langer dan verwacht. Op zondag, maandag en op feestdagen wordt niet geleverd.Wij kunnen 100% garanderen dat we je pakket op de aangegeven bezorgdatum verzenden. Op deze manier kun je zelf inschatten of je pakket op tijd wordt bezorgd. Voor het weekend, feestdagen en speciale gelegenheden adviseren wij je om een dag extra te rekenen.
 • OP WELKE MANIER KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?
  Je kunt je bestelling in onze webshop afrekenen via iDeal.
 • HOE KAN IK MIJN KORTINGSCODE VERZILVEREN?
  Heb je een kortingscode? Dan kun je deze invoeren tijdens het afrekenen en wordt de korting verrekend op het bestelbedrag.

Verzending & Bezorging

 • WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN CRAZY SHAKE PAKKET?
  Normaal gesproken wordt je pakket binnen één werkdag bezorgd. Wij kunnen de levertijd van je pakket niet 100% garanderen, omdat de aankomst van je pakket in één op de tien gevallen langer duurt dan verwacht. Op zondag, maandag en op feestdagen wordt niet geleverd.Om deze reden werken wij in onze webshop met een verzenddatum. Wij kunnen 100% garanderen dat wij het pakket op de gewenste verzenddatum verzenden.
 • WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?
  De verzendkosten op onze webshop zijn €7,95. Vanaf een bestelbedrag van €100,- wordt je bestelling gratis verzonden.
 • IS HET MOGELIJK OM MIJN CRAZY SHAKE PAKKET AF TE HALEN?
  Wij verzenden de Crazy Shake pakketten uitsluitend per post.
 • IK HEB GEEN TRACK- EN TRACECODE ONTVANGEN. WAT NU?
  Zodra wij je pakket verzenden ontvang je automatisch per mail een track- en trace code. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.
 • MIJN TRACK- EN TRACECODE ZEGT DAT MIJN PAKKET IS BEZORGD, MAAR IK HEB NIETS ONTVANGEN. WAT NU?
  In de meeste gevallen wordt je pakket dan later op de dag geleverd. Dit komt, omdat de bezorgers vaak in de ochtend al hun pakketten scannen voordat ze beginnen aan hun bezorgroute. Wanneer je pakket aan het einde van de dag nog niet bezorgd is vragen we je of je nog een dag geduld wilt hebben. Is je pakket na deze dag nog steeds niet binnen? Neem dan contact met ons op.
 • ER MISSEN INGREDIËNTEN VOOR MIJN GEKOZEN CRAZY SHAKE RECEPTEN. WAT NU?
  Is er iets mis gegaan met je Crazy Shake pakket? Neem dan contact met ons op zodat we een passende oplossing kunnen zoeken voor je.