Kinderfeestje

Freakshakes maken!

Hét meest originele en lekkere kinderfeestje: FREAKSHAKES MAKEN!

Op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een kinderfeestje? Onze do-it-yourself freakshake pakketten zijn super leuk om te maken samen met je vrienden en vriendinnen. Wij bieden speciale pakketten die geschikt zijn voor kinderfeestjes, met hierin verschillende recepten freakshakes en bijpassende mason jar drinkglazen.

Wie jarig is trakteert! Hoe leuk is het om je vrienden en vriendinnen te trakteren op do-it-yourself freakshake pakketten tijdens een kinderfeest. Een Crazy Shake – beter bekend als freakshake – is een over the top milkshake met een berg aan verschillende toppings. Van chocolade, donuts, popcorn, brownies, discodip, snoepjes, suikerspin tot marshmallows. Je kunt het zo gek en feestelijk maken als je zelf wilt!

Freakshakes maken zijn een super leuke en originele activiteit voor je kinderfeestje! Freakshakes zijn namelijk niet alleen monsterlijk lekker om te drinken, maar zijn ook nog eens super leuk om te maken. Het maken van één freakshake duurt ongeveer 30 tot 45 minuten (afhankelijk van het recept). Wij bieden speciale pakketten geschikt voor kinderfeestjes. Ook kunnen we pakketten afstemmen naar wens, bijvoorbeeld in een specifiek thema!

In onze webshop bestel je gemakkelijk complete pakketten om thuis freakshakes te maken. In het pakket vind je alle benodigde ingrediënten, een bereidingswijze, link naar de how-to-make video en indien gewenst een bijpassend mason jar drinkglas om je freakshake in te maken.

STEL JE EIGEN PAKKET SAMEN